Maia Sandu: Toți cei care doresc să admire Pomul de Crăciun de la Președinție și să facă o fotografie cu el, ușile noastre vor fi deschise, de luni până vineri, între ora 17.00-18.00, iar sâmbăta – de la 12.00-13.00.

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu a împodobit bradul de Crăciun în incinta președinției alături copiii colegilor săi, cu acest prilej de sărbătoare sunt invitați toți doritorii să-și facă poze lângă brad.

Maia Sandu: M-am bucurat să-i cunosc ieri pe copiii colegilor de la Președinție, de la cei mai mici până la cei mai mari. Am colorat împreună jucării și am decorat Pomul de Crăciun. Moș Crăciun ne-a ajutat să aprindem luminițele Pomului de sărbătoare. Copiii au cântat și au dansat, iar noi i-am admirat.

Tot ieri, cu ocazia inaugurării Pomului de Crăciun la Președinție, i-am cunoscut pe Adam și Tamara Begu, o familie de profesori din comuna Tohatin, care au donat instituției noastre bradul. Arborele a crescut în curtea lor mai bine de 23 ani, iar acum el va fi simbolul sărbătorilor de iarnă la Președinție. Le mulțumim din suflet!

Pentru toți cei care doresc să admire Pomul de Crăciun de la Președinție și să facă o fotografie cu el, ușile noastre vor fi deschise, de luni până vineri, între ora 17.00-18.00, iar sâmbăta – de la 12.00-13.00. Vă așteptăm cu drag.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*