Maia Sandu: Toți copiii merită. Merită să trăiască în dragoste, în grija celor care îi iubesc. Suntem datori să facem tot ce ne stă în puteri pentru ca toți copiii din țara noastră, din toată lumea

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu a adresat o felicitare tuturor copiilor cu ocazia Ziua internațională a ocrotirii copilului. Președinta a menționat că picii au dreptul la joacă. Au dreptul la școală, unde învață cum funcționează lumea.

Toți copiii merită. Merită să trăiască în dragoste, în grija celor care îi iubesc. Merită să crească în siguranță. Toți copiii pot. Pot visa și pot face planuri. Pot greși o dată, de două ori, de multe ori, pentru că știu: oamenii învață din greșeli. Toți copiii au dreptul. Au dreptul la joacă. Au dreptul la școală, unde învață cum funcționează lumea. Au dreptul la o copilărie fericită și fără griji.

Suntem datori să facem tot ce ne stă în puteri pentru ca toți copiii din țara noastră, din toată lumea, să aibă o copilărie fericită, protejată și șansa de a crește oameni fericiți. Și este în puterile noastre să ne construim statul astfel, încât fiecare copil să se simtă în siguranță, alături de familia sa – de Ziua internațională a ocrotirii copilului și în fiecare zi. La mulți ani tuturor copiilor!

Scrie un comentariu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*