Maia Sandu: Un lucru pe care l-am reușit, noi cu toții, am schimbat fața clasei politice. Avem acum în parlament o majoritate de oameni onești

Președinta Maia Sandu a declarat la TVR despre succesul care l-a avut împreună cu cetățenii Republicii Moldova este schimbarea fața clasei politice corupte.

Eu cred că diferențele sunt enorme și un lucru pe care l-am reușit, noi cu toții, mă refer la cetățenii Republicii Moldova, este faptul că am schimbat fața clasei politice . Chiar dacă mai sunt politicieni corupți, inclusiv în parlamentul Republicii Moldova dar ei nu sunt în majoritate, ce fel de personaje am avut în ultimele parlamente, oameni care au schimbat partide politice de la o zi la alta, oameni care au luat bani ca să schimbe partide politice și care mulți dintre ei au reprezentat grupări corupte și nu în interesul cetățenilor.

Asta cred că este cea mai importantă schimbare, avem acum în parlament o majoritate de oameni onești și aceasta creează o oportunitate pentru a promova reforme, pentru a face ordine așa cum am promis cetățenilor.

Pune Like / Distribuie Știrea

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*