Maia Sandu Voi pleda, și la Paris, pentru integrarea europeană a Republicii Moldova. Vrem să le oferim cetățenilor noștri aceleași oportunități pe care le au cetățenii statelor membre ale Uniunii Europene

Președinta Maia Sandu a plecat la Paris pentru al convinge pe președintele Franței, Emmanuel Macron să susțină Republica Moldova în obținerea statutului de țară candidat la Uniunea Europeană. Șefa statului a a precizat că nu va înceta să pledeze pentru ca cetățenii Republicii Moldova să devină cetățeni europeni prin aderarea la Uniunea Europeană.

Fără opriri la vamă sau control de pașapoarte – așa funcționează Europa unită, a cărei parte ne dorim să fim și noi. Într-o oră și jumătate, trenul rapid mă va aduce în capitala franceză, unde voi avea o întrevedere cu Președintele Emmanuel Macron. Voi pleda, și la Paris, pentru integrarea europeană a Republicii Moldova. Vrem să le oferim cetățenilor noștri aceleași oportunități pe care le au cetățenii statelor membre ale Uniunii Europene. Moldova se poate dezvolta în siguranță în familia statelor europene. A scris Maia Sandu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*