Marina Tauber a împărțit flori și zâmbete bălțenilor în semn de recunoștință și respect de ziua orașului Bălți

Deputata din echipa Partidului ȘOR, Marina Tauber a împărțit bălțenilor flori, în semn de recunoștință și respect, cu ocazia Hramului și împlinirea a 601 ani de la prima atestare documentară. Mai multe flori au fost împărțite de către echipa partidului ȘOR, persoanelor vârstnice din centrul orașului, care pe parcursul anilor au contribuit la construcția și dezvoltarea municipiului Bălți.

Totodată, deputata împreună cu președintele organizației teritoriale Bălți, cu alți membrii ai Partidului ȘOR și localnici, au depus flori la monumentul lui Ștefan cel Mare.

22 mai este o zi importantă pentru municipiul Bălți, dar și pentru mine. Orașul Bălți este parte din mine, iar bălțenii sunt parte a familiei mele. Toți locuitorii municipiului sunt oameni minunați la chip și la suflet. Avem un respect deosebit pentru pensionari, care au contribuit la construirea și dezvoltarea municipiului Bălți, motiv pentru care am decis să facem un gest frumos. Să le înmânăm flori, în semn de recunoștință pentru toate eforturile pe care le-au depus și pentru străduința pe care o depun în continuare pentru a schimba lucrurile în bine”, a declarat Marina Tauber.

Marina Tauber a anunțat că nu va ceda până nu va obține funcția de primar al municipiului Bălți: „Vom face din Bălți un oraș de vis. Știu că împreună vom reuși. A mai rămas foarte puțin până ne vom câștiga victoria și vom porni derularea proiectelor importante pentru municipiu”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*