Marina Tauber către Maia Sandu și PAS: Plecați, lăsați-ne, pentru că nu sunteți în stare de nimic. Agenții Kremlinului atacă

Marina Tauber face atacuri dure la președinta Maia Sandu, acuzând-o de prețurile mari care au crescut odată cu începerea războiului din Ucraina.

Tauber manipulează opinia publică și profită de criza economică regională pentru a semăna ură și divizarea în societate, acuzând guvernarea că a crescut prețurile, nu a adus vremurile bune pe care le-a promis în campania electorală, dacă ar întoarce miliardul de dolari pe care l-a furat unii membri din Partidul Șor împreună cu Ilan Șor, Republica Moldova ar fi fost într-o situație mai bună iar cetățenii ar fi trecut mai ușor peste aceste crize.

Marina Tauber: Am doar un mesaj pentru Maia Sandu și clica ei din PAS: plecați, lăsați-ne, pentru că nu sunteți în stare de nimic.

În ultimele zile Tauber și echipa au început să facă postări pe o rețea de socializare, în care seamănă vrajbă în rândul oamenilor.

Războiul din țara vecină a scos din nou la înaintare și reconfirmat agenții Federației Ruse din parlamentul Republicii Moldova. Din cauza crizei economice și a războiului, prețurile au crescut în toate țările, carburantul se cumpără după prețul de la bursă, mărfurile alimentare și de uz casnic se importau majoritatea prin Ucraina, la momentul este stopat importul din cauza războiului.

Nu vă lăsați manipulați de către politicienii care dezbină cetățenii în aceste zile grele în care se află Moldova, pe ei nu-i interesează viitorul și starea bună a cetățenilor, dar îi interesează propria avere și dosarele penale pe care le au să fie rezolvate și să rămână în libertate. Să nu uităm, toți au fost deja la guvernare, inclusiv Marina Tauber.

1 comentariu

  1. S-au cam desfășat fătuca. Mai sunt pe undeva cămăși de forță? O lume întreagă știe, că șor e un mare hot, iar în Parlamentul de la noi stau (dar și ciripesc avan) membri ai găștii șir, care-și zic partid…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*