Marina Tauber cu telefoane de 42 000 lei, cere achitarea facturilor de către Guvern. Șor după ce a furat ”Miliardul” nu vrea să achite facturile oamenilor?

Marina Tauber cu telefoane de 42 000 lei,  cere achitarea facturilor de către Guvern. Șor după ce a furat  ”Miliardul” nu vrea să achite facturile oamenilor?

Deputata fracțiunii Partidului Șor, Marina Tauber a organizat un protest împreună cu acoliții săi din PSRM și PCRM. Protestul a fost unul populist pentru captarea de capital politic, organizatorii profitând de scumpirile la nivel mondial, în special de criza energetică cu care se confruntă Republica Moldova, au adus câteva mii de oameni în stradă. Guvernul a compensat parțial facturile la gaz, în ultimele două sezoane reci.

Marina Tauber a cerut guvernului să achite facturile la energia electrică, termică și a gazelor naturale a tuturor cetățenilor, motivând că majoritatea oamenilor nu au bani cu care să achite facturile.

În timp ce oamenii au fost aduși organizat, Partidele pro ruse profitând de problemele lor, Tauber ține în mână două telefoane de marca IPhone 14, în sumă de peste 42 mii de lei, un telefon costă minim 22 de mii de lei dar poate ajunge și la 40 000 lei, în dependență de de caracteristice are.

Șefii Partidului Șor au obrajii foarte gros, ca talpa ciubotelor rusești, Tauber dacă vindea un telefon și dona banii unei familia, se putea de achitat facturile pentru tot sezonul rece. Dar dacă așa îi doare sufletul de oameni, pușcăriașul Ilan Șor să întoarcă miliardul furat și să achite ei facturile. Din cauza hoților de miliarde Moldova are probleme economice, pentru că au furat banii din trei bănci și au fugit din țară.

Către Șor și Tauber?

Unde sunt ”așa zile colhozuri promise” din Orhei?
Unde sunt drumurile asfaltate din Orhei?
Unde este viața bună din Orhei?

Partajează acest conținut:

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *