Marina Tauber: De ce oare nu este arestată Maia Sandu? De ce ea nu este audiată? De frică că va fi arestată deputata încearcă să manipuleze opinia publică

Marina Tauber a lansat un atac dur la adresa actualei președintă a Republicii Moldova, Maia Sandu, cerând să fie arestată de către procurori. Deputata Tauber a lansat în conferința de presă mai multe acuzații mincinoase în încercarea sa de a manipula opinia publică că șefa statului ar fi implicată în furtul miliardului și că a semnat garanțiile de stat care au fost oferite de Guvern celor trei bănci care au fost jefuite de Ilan Șor și echipa sa, împreună cu Vlad Plahotniuc. Maia Sandu nu a participat și nu a votat pentru garanțiile oferite celor trei bănci.

Marina Tauber a mai fost arestată în dosarul furtul miliardului iar Ilan Șor a declarat că ea doar a semnat actele dar nu a beneficiat de banii furați, astfel și-a luat vina asupra pentru ca Tauber să scape basma curată și să ajungă împreună cu partidul în parlament.

Pe 07 noiembrie 2014, Ședința secretă a guvernului a avut loc unde s-a dat garanții la 9,5 miliarde de lei, Maia Sandu NU a participat. Deci, nu avea cum să voteze în niciun fel.

Marina Tauber: De ce oare nu este arestată Maia Sandu pentru infracțiunile? De ce ea nu este audiată? De ce voi luptați cu opoziția și nu vreți să atrageți la răspundere această doamnă care a comis aceste infracțiuni.

Ieri procurorul general Dumitru Robu a cerut parlamentul ridicarea imunității parlamentare a deputatei Marina Tauber, pentru a putea fi reținută, percheziționată, arestată și ulterior judecată.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*