Marina Tauber: Guvernul caută modalități de a scăpa de cetățeni și de ai lăsa să se descurce singuri în fața în acestor probleme complicate

Marina Tauber a declarat într-o conferință de presă că Natalia Gavrilița vrea să scape de cetățeni și nu poate negocia și avea grijă de cetățeni, a cerut ca statul să acopere integral diferența de preț la gaz pentru cetățeni.

Marina Tauber: Indiferent de unde vom importa gaz, sperăm că nu vom rămâne gaze în prag de iarnă, prețul său va fi mai mare, cu cât urmează să vedem… a spus-o chiar prim-ministru Natalia Gavrilița.

Partea cea mai gravă a aceeași Natalia Gavrilița, a specificat că de compensații la facturile de gaz vor beneficia doar anumite pături sociale și anumiți cetățeni social vulnerabili. Ce anume înțelege doamna prim-ministru prin cetățeni vulnerabili, nu ne este clar. Deocmandată.

Cred că s-ar cere niște precizări în acest sens dar este evident că guvernul caută modalități de a scăpa de cetățeni și de ai lăsa să se descurce singuri în fața în acestor probleme complicate.

Vreau să vă trag atenția că suntem la început de sezon rece iar majoritatea oamenilor au pornit căldura. Astea înseamnă că vom primi factura pentru căldură. De exemplu pentru un apartament cu două sau 3 camere, achitau între 1500 și 2000 de lei.

O eventuală dublarea a sumelor acestora lunare din aceste facturi, sperăm că nu se vor tripla sau chiar mai mult pe fundalul creșterii prețului gazului îi va pune în dificultate pe majoritatea cetățenilor în special pe cei cu venituri medii și mici, care sunt cei mai mulți.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*