Marina Tauber îi declară RĂZBOI președintei Maia Sandu: „Vreau să înțelegeți că acesta este un război. Este un război matur”.

Marina Tuber, îi declară război deschis președintei Republicii Moldova, Maia Sandu, acuzând-o că ar fi dat comandă să fie scoasă din campania electorală pentru alegerile locale din circumscripția Bălți. Din interviu se vede că asociata hoțului de Miliard, Ilan Șor, citește un text scris la comandă, probabil pentru piar politic și disperare.

„Vreau să înțelegeți că acesta este un război. Este un război matur. În acest război vor fi neapărat învingători și înfrânți. Vă dau asigurări că  cei învinși veți fi voi. Vă asigur că noi o să facem tot posibilul ca fiecare dintre voi să răspundă conform legii pentru tot. Eu cu plăcere voi constat peste ceva timp că noi am reușit.. 

Să știți că mecanismul a fost pornit, iar drum de întoarcere nu este. Cum a spus președintele partidului, a început demontarea voastră. La rândul meu și din partea întregului partid vreau să-mi iau rămas bun. Voi nu mai existați și cum se spune, despre morți se vorbește sau doar de bine sau nu se vorbește deloc, a declarat Marina Tauber.

Pune Like / Distribuie Știrea

2 comentarii

  1. Ai rămas , păpușă, cu buza umflată … Cotcodăcești ca găina care a uitat unde e gaura din gard și simte că nu e mult timp până va fi în oală …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*