Marina Tauber: În buzunarele cui este acest miliard de euro investit de UE? Suntem extrem de recunoscători statului român pentru ajutor

Marina Tauber membră a partidului ”Șor” spune că cetățenii Republicii Moldova nu au văzut nici o investiție din miliardul investit de Uniunea Europeană. Candidata la funcția de deputat mulțumește României pentru ajutorul oferit și proiectele realizate în Orhei.


Recent, Peter Michalko a vorbit despre un miliard de euro investit în Republica Moldova. Eu merg foarte des prin sate și-i întreb pe oameni dacă au văzut vreo investiție. Ei spun că nu. Atunci mă întreb, în buzunarele cui este acest miliard de euro investit de UE? Noi avem un respect deosebit față de Uniunea Europeană, dar niciun reprezentat al unei alte țări nu ar trebui să se implice în politica internă a unui stat suveran și independent și dacă un reprezentat al UE depășește aceste limite, asta nu înseamnă că noi nu respectăm comunitatea europeană”, a declarat Marina Tauber în cadrul unei emisiuni de la TVC21.

„Avem un dialog foarte constructiv cu ambasadorul României. La Orhei sunt multe proiecte finanțate de România și suntem extrem de recunoscători statului român pentru ajutor. Toți simpatizanții noștri au viziuni diferite, unii preferă România, alții Federația Rusă, scopul nostru este să îmbunătățim viața oamenilor indiferent de preferințele lor geopolitice ”, a declarat Marina Tauber.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*