×

Marina Tauber: La următorul scrutin local general, partidul ,,ȘOR” are șansa de a câștiga toate primăriile din țară, dar, înainte de asta, trebuie să aibă loc alegeri parlamentare și prezidențiale anticipate

Marina Tauber: La următorul scrutin local general, partidul ,,ȘOR” are șansa de a câștiga toate primăriile din țară, dar, înainte de asta, trebuie să aibă loc alegeri parlamentare și prezidențiale anticipate

Deputata Partidului ,,ȘOR”, Marina Tauber, care a fost eliberată din arest la domiciliu și plasată sub control judiciar, a afirmat în cadrul emisiunii „PULS” de la TV6, că Partidul din care face parte, ar putea câștiga toate primăriile din țară, la alegerile locale care vor avea loc în toamnă.

Acest lucru va fi posibil numai dacă vor avea loc alegeri parlamentare și prezidențiale anticipate.

Deputata susține că ar fi mai multe scenarii care ar permite ca aceste alegeri să fie organizate, însă membrii Partidului ,,ȘOR”, speră că actuala guvernare să își dea singură demisia.

Deputatul Marina Tauber, consideră că toate acuzațiile și măsurile restrictive aplicate asupra ei și a colegilor ei de partid demonstrează că Președintei Maiei Sandu și celorlalți de la guvernare le este frică de Partidul „ȘOR”.

Deputata a mai afirmat că nu exclude că vor urma și alte presiuni asupra reprezentanților Partidului „ȘOR”.

Conform ultimei decizii a Curții de Apel Chișinău, din data de 5 ianuarie, Marina Tauber se află sub control judiciar și are interdicția de a părăsi orașul Chișinău.

Vicepreședintele formațiunii dă asigurări că toți cei care au comis infracțiuni, i-au șantajat și amenințat pe Ilan Șor și pe reprezentanții Partidului „ȘOR” vor fi trași la răspundere, întrucât au fost depuse plângeri la CEDO și alte instituții internaționale.

Deputata Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, a fost lipsită de imunitate parlamentară și reținută în 21 iulie, pentru 72 de ore. La 23 iulie, a fost plasată în arest preventiv în Penitenciarul nr. 13, iar la 14 septembrie – în arest la domiciliu. În data de 18 octombrie, i-a fost aplicat control judiciar, iar din 25 octombrie și până pe 5 ianuarie s-a aflat în arest la domiciliu. Conform ultimei decizii a Curții de Apel Chișinău, emisă în data de 5 ianuarie curent, Marina Tauber se află sub control judiciar și are interdicția de a părăsi capitala.

Partajează acest conținut:

2 comentarii

comments user
Stefan

Da cu ce ocazie tauber ar trebui sa participe la alegeri ia are dosar penal , a fost închisă la 13 și noi ce vrem sa punem criminali la putere

comments user
Doina V

Sa va spun cum trebuie ? Toți cei care au cazier, trebuie lipsiți de dreptul de a candida, sau au procese pe rol. Guvernarea să bage legea și pa pa mincinoși porci si hoți.

Publică comentariul