Marina Tauber: Noi venim în apărarea și în sprijinul liderului nostru Ilan Șor. Acesta este un circ cu clovnii care au rămas

Membrii fracțiunii „ȘOR” au ieșit într-un briefing de presă, după ce astăzi, 16 decembrie, a fost cerută ridicarea imunității deputatului și președintelui Partidului „ȘOR”, Ilan Șor. Colegii lui Ilan Șor au ieșit în apărarea liderului fracțiunii și au menționat că ceea ce se va petrece în Parlament, la ședința de astăzi, este un spectacol de prost gust. 

„Noi venim în apărarea și în sprijinul liderului nostru Ilan Șor. Acesta este un circ cu clovnii care au rămas. Noi îi vedem pe acești clovni în fiecare zi, în clădirea Parlamentului, Guvernului și în Președinție. Puterea aceasta mincinoasă nu este în stare să le ofere oamenilor pâine sau să-i ajute sau să aibă grijă de ei și le bagă cu sila circ pe gât. Au venit facturile la gaz și regina și cu toți clovnii ei, nu mai știe cum să acopere calvarul la care i-au supus pe oameni, decât cu showuri cu procurori și cu dosare politice la comandă” , a spus Marina Tauber. 

Marina Tauber a menționat că aceasta ar fi o răzbunare pe motiv că Ilan Șor a făcut, anterior, mai multe declarații în adresa Maiei Sandu și a partidului PAS. 

„Noi înțelegem că Partidul „ȘOR” am fost ținta unor abuzuri din partea guvernării. I-am deranjat cu începerea procedurii de impiciment împotriva Maiei Sandu, cu declarații cu privire la statul capturat de către gruparea PAS și din cauza alegerilor din municipiul Bălți. Noi înțelegem doamna Sandu și compania dumneavoastră că vă temeți de Ilan Șor pentru el ca și politician este mult mai puternic și a făcut mult mai mult decât dumneavoastră și echipa dumneavoastră”.

Astăzi, 16 decembrie, Procurorul general interimar, Dumitru Robu a mers în Parlamentul Republicii Moldova pentru a cere ridicarea imunității deputatului și președintelui Partidului „ȘOR”, Ilan Șor. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*