Marina Tauber plănuiește un sabotaj de proporții mari la Bălți, prin protestul de duminică astfel atacând guvernarea și derutând cetățenii.

Marina Tauber, candidata hoțului ȘOR care a fost exclusă din turul 2, plănuiește un sabotaj de proporții mari la Bălți prin protestul de duminică, astfel atacând guvernarea și derutând cetățenii în procesul de vot.

Marina Tauber: Stimați bălțeni, Guvernarea v-a călcat în picioare unul dintre cele mai importante drepturi pe care vi le garantează Constituția – dreptul de a vă alege singuri primarul.

Excluderea abuzivă a Marinei Tauber din cursă și suspendarea ilegală a celui de-al doilea tur de scrutin au compromis iremediabil aceste alegeri, iar ceea ce va avea loc pe 19 decembrie reprezintă o bătaie de joc față de oraș și cetățeni.

Aceste alegeri sunt nelegitime, iar primarul care ar urma să fie ales nu vă va reprezenta pe voi, cetățenii acestui oraș, ci va reprezenta guvernarea uzurpatoare, care și-a bătut joc de voi.

Vă invităm duminică, ora 11:00, să participați la o amplă acțiune de protest, pentru a le spune un NU! hotărât acestor impostori și pentru a vă apăra votul și libertățile fundamentale. Nu lăsați pe nimeni să vă fure viitorul și dreptul la o viață mai bună!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*