Marina Tauber visează să conducă Chișinăul, dar vrea să-l doboare pe Ion Ceban, din funcția de primar. Nu renunță nici la primăria Bălți

Deputata PȘor, Marina Tauber a anunțat că nu-l va susține pe actualul edil al capitalei Ion Ceban, la funcția de primar pentru primăria Chișinău, din contra vor avea propriul candidat la alegerile locale din 2023, declarațiile a fost făcute la o emisiune de la postul TV N4.
Marina Tauber se visează primar la Bălți mai devreme de cât anul 2023, dar ar vrea să conducă și municipiul Chișinău.

Tauber a declarat despre actualul primarul Ion Ceban, că nu prea se descurcă cu administrarea capitalei și chișinăuenii trebuie să vorbească despre aceasta. Relațiile dintre PȘor s-au cam răcit în ultimul timp, iar pentru aceasta vor să-l înlăture de la conducerea primărie pentru ai lua locul.

Marina Tauber: Desigur că o să avem un candidat, suntem o formațiune puternică, avem mai multe candidaturi care pot să candideze. O să fie luată o decizie colegială și atunci va fi anunțată… e prematur să vorbim despre alegerile locale din Chișinău. Dar cu siguranță nu o să facem față administrării capitalei noastre mai bine de cât cineva.

De ce noi trebuie să susținem pe cineva? Cum lucrează actualul primar trebuie să vorbească chișinăuenii.

Pot să spun că chiar este un vis al nostru să arătăm toate capacitățile noastre și la Bălți, și la Chișinău.

Marina Tauber a candidat la funcția de primar al municipiului Bălți, dar a fost exclusă în turul doi pentru că nu a declarat toți banii pe care i-a cheltuit în campania electorală.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*