Mihai Popușoi despre Stoianoglo: “Privet, Slava!”. “Adio, Sașa!”. Doar un laș poate submina pacea inter-etnică de dragul unui fotoliu călduț

Deputatul PAS, Mihai Popușoi, continuă ”războiul mediatic” cu procurorul general, Stoianoglo. Acesta a postat pe pagina sa de facebook o imagine cu Șeful procuraturii, Plahotniuc, Șor, Platon și Cavcaliuc, toți fugari.
Întrebându-se: Asta-i procuratură sau agenție de turism?


Ce putea face Stoianoglo în aproape doi ani de mandat? Putea depune efort pentru localizarea și extrădarea fugarilor Plahotniuc și Șor. Nu a făcut-o. În schimb, i-a ajutat pe bandiții Cavcaliuc și Platon să fugă de răspundere penală. Mai mult, procurorul a devenit o portavoce a hoților, iar procuratura a devenit agenția lor de călătorii. Nu există nicio scuză pentru asemenea comportament. Oamenii au votat pentru dreptate, nu pentru că procurorul plătit de cetățeni cu 34000 lei lunar să se înfrățească cu mafia – “Privet, Slava!”.

Dacă nu reușește să-și îndeplinească mandatul cu eficientă, poate pleca cu demnitate, însă dl Stoianoglo a ales calea victimizării și confruntării. Personal, mi-am pus mari speranțe în domnia sa, dar mi-am pierdut orice stimă pentru dl Stoianoglo când a încercat să-și acopere ineficiența cu originea sa etnică. Doar un laș poate submina pacea inter-etnică de dragul unui fotoliu călduț. Doar pentru această ispravă, poporul îi va striga din urmă – “Adio, Sașa!”. A scris pe pagina sa de facebook, deputat PAS, Mihai Popușoi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*