Ministrul Sergiu Gaibu: Nu guvernul trebuie să deschidă locuri de muncă … trebuie să le deschidă business-ul. Eu personal vreau să fac schimbări

Eu nu am să promit deschiderea de locuri de muncă, fiind că asta este o promisiune absolut populistă și nu guvernul trebuie să deschidă locuri de muncă. Locurile de muncă trebuie să le deschidă business-ul, tocmai de aceea noi vrem și ceea ce e în putința guvernului să facă schimbări în politicile sale astfel în cât business-ul să se simtă cât mai confortabil și să vrea să deschidă…, să facă investiții în Republica Moldova și respectiv să deschidă locuri de muncă. A declarat pentru Europa Liberă, ministrul economiei, Sergiu Gaibu.

Deci asta e ceea ce poate guvernul și în discuția cu mediul de afaceri anume despre asta am discutat.

Noi avem acum patru ani de posibilitate, e o oportunitate relativ rară în Republica Moldova în care există o majoritatea confortabilă în parlament și există un guvern care vrea să facă schimbări, eu personal vreau să fac schimbări.

Asta costă cel mai puțin de minți clare, o bună intenție din partea celor care participă la astfel de discuții și noi într-adevăr trebuie să participăm cu toții dacă respectăm democrația în R. Moldova mediul asociativ și mediul de business. Soluțiile bune, eu le-am spus întotdeauna, nu veniți doar cu ce nu lucrează, veniți acum cu soluții bune, soluțiile bune numai decât le preluăm, le punem pe conveirul birocratic al guvernului și al parlamentului și le aprobăm.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*