Moldovagaz continuă să asigure aprovizionarea cu gaze a tuturor consumatorilor din țară. Au mai existat pericole și atunci s-a făcut față

Stimați consumatori! În pofida faptului că la ziua de astăzi sistemul de transport gaze naturale al Republicii Moldova funcționează la parametrii de presiune apropiate de cele critice, SA „Moldovagaz” continuă să asigure aprovizionarea cu gaze a tuturor consumatorilor din țară. Scrie în comunicatul emis de Moldovagaz.

SA „Moldovagaz” consideră necesar să fie reamintit că în istoria Republicii Moldova au existat deja perioade, în care presiunea gazului în sistem a fost mult mai scăzută, decât în prezent. Cu toate acestea, atunci s-a făcut față situației, la fel va fi și acum.

Asigurăm consumatorii țării că situația dificilă cu aprovizionarea cu gaze va fi depășită. Totodată, întreprinderile din grupul „Moldovagaz”, inclusiv operatorul sistemului de transport gaze, vor lucra în coordonare cu Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, iar pe perioada Stării de Urgență vor acționa în concordanță cu situația și deciziile Comisiei pentru Situații de Urgență.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*