Nata Albot se retrage de pe lista PAS după scandalul 0,78 grame

„Pe scurt, nu m-am cerut în politica, nu m-a interesat un fotoliu de deputat, nu pot spune ca e visul vieții mele. Mi-aș fi dorit, știu ca am curaj și voce. Mie mi se pare fain să vă molipsesc pe toți de acest curaj. Eu am decis să prioritizez, ținând cont de cauza care ne unește, noi vrem ca acasă să fie bine și ținând cont de cauza unei echipe, de toate acestea, am decis să nu fac mai mult rău echipei decat binele pe care l-am preconizat”, a declarat Nata Albot în emisiunea online Interentul Grăiește.

„Acum aproape 5 ani în urmă, eu revenisem de la Montreal ca să organizez niște evenimente și planificasem o deplasare la București cu un prieten. Cu o seară înainte de plecarea la aeroport, aveam o ședință, deci planul era: cu o seară înainte de plecare să mă întâlnesc și să pun la cale lucrurile. Cu una dintre persoane trebuia să mă întâlnesc la localul „Propaganda”. Era vorba despe un eveniment de fundraising. La un moment dat, cineva mi-a spus: uite, a rămas un pachet de țigări, nu vrei să-l iei? Am spus că nu, fiindcă nu eram fumătoare. Mi-am amintit că prietenul cu care urma să plec în deplasare era fumător. Și l-am pus în buzunar. Am ajuns acasă târziu, a doua zi trebuia să fiu la aeroport. M-am trezit devreme, am îmbrăcat aceeași pantaloni”.

„La aeroport, trec controlul. La un moment dat, polițistul a început să mă verifice. A scos pachetul, mi l-a luat și am avut senzația că știe ce trebuie să fie în el. Eu, în general, uitasem de el. Omul mi-a spus: ce e asta? Am spus că nu am idee. Mi-a spus să trec deoparte, a venit un angajat care m-a pus să explic ce s-a întâmplat. M-a lăsat să plec. Mi-a dat o carte de vizită și mi-a spus să iau legătura cu el când revin”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*