Natalia Gavrilița a mulțumit lui Elon Mask pentru oferirea serviciilor de internet Starlink la frontieră cu Ucraina

Prim-ministra Natalia Gavriliță a mulțumit lui Elon Mask pentru oferirea serviciilor de internet Starlink la frontieră cu Ucraina care va ajuta în gestionarea crizei refugiaților de război.

𝐒𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐢𝐮𝐥 𝐒𝐭𝐚𝐫𝐥𝐢𝐧𝐤 𝐚𝐥 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐞𝐢 𝐒𝐩𝐚𝐜𝐞𝐱 𝐯𝐚 𝐨𝐟𝐞𝐫𝐢 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐞𝐱𝐢𝐮𝐧𝐞 𝐥𝐚 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐞𝐭 𝐢̂𝐧 𝐩𝐮𝐧𝐜𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐭𝐫𝐞𝐜𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐟𝐫𝐨𝐧𝐭𝐢𝐞𝐫𝐞𝐢 𝐬̦𝐢 𝐩𝐮𝐧𝐜𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐭𝐫𝐢𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐫𝐞𝐟𝐮𝐠𝐢𝐚𝐭̦𝐢𝐥𝐨𝐫. Serviciul Starlink va fi oferit gratuit și va fi gestionat în parteneriat cu Serviciul Tehnologii Informaționale și Securitate Cibernetice și S.A. Moldtelecom din Republica Moldova.
Decizia a fost luată astăzi, în cadrul ședinței Comisiei pentru Situații Excepționale. CSE a oferit companiei dreptul de prestare a serviciilor de internet, prin derogare de la procedura ordinara de acreditare.

Natalia Gavrilița: Mulțumesc, Elon Musk! Serviciul Starlink al Spacex va oferi servicii de conexiune la internet la punctele de trecere a frontierei cu Ucraina și centrele de distribuție pentru refugiați. Serviciul Starlink va fi oferit gratuit și va fi gestionat în parteneriat cu autoritățile moldovenești

🇲🇩

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*