×

Natalia Gavrilița la congresul PNL, România: La Chișinău, avem în doamna președintă Maia Sandu, un model de curaj, perseverență și de anduranță

Natalia Gavrilița la congresul PNL, România: La Chișinău, avem în doamna președintă Maia Sandu, un model de curaj, perseverență și de anduranță

Natalia Gavrilița a declarat că este datoria morală ca fiecare femeie și fată să-și poată realiza pe deplin aspirațiile, oferind exemplu actualei președinte, Maia Sandu. Gavrilița a participat la Congresul Extraordinar al Organizației de Femei Liberale din România, care a avut loc pe data de 31 martie 2023, unde a reprezentat PAS la evenimentul care a unit peste 1000 de femei. A adus mulțumiri României pentru ajutorul necondiționat, oferit în perioada de criză prin care trece Chișinăul.

Natalia Gavrilița: Este o mare bucurie pentru mine să reprezint în calitate de prim vice-președintă Partidul Acțiune și Solidaritate la acest eveniment ce reunește peste 1000 de femei din toate colțurile României.

Trăim vremuri complicate în care partidele noastre având responsabilitatea guvernării, trebuie să găsească soluții pentru crizele cu care ne confruntăm.

Vreau să exprim recunoștința noastră profundă pentru toată susținerea pe care am primit-o în ultimii ani din partea guvernului României și Partidului Național Liberal. Susținere care a mers mult dincolo de relaționarea noastră ca membrii în aceeași familie politică europeană.

Îi sunt recunoscătoare personal, domnului prim-ministru, Nicolaie Ciucă pentru colaborarea extraordinară pe care am avut-o pe perioada mandatului.

Am convingerea că sunt în asentimentul tuturor celor de aici, când spun că avem datoria morală și politică să facem tot ce ne stă în puteri pentru ca fiecare femeie și fiecare fată să-și poată realiza pe deplin aspirațiile.

Iar pentru că drumul până la realizarea deplină a egalității femeilor cu bărbații este anevoios, avem nevoie de exemple care să ne inspire.

La Chișinău, avem în doamna președintă Maia Sandu, un model de curaj, perseverență și de anduranță

Cine ar fi crezut, chiar și acum câțiva ani că o femeie poate ajunge în fruntea Republicii Moldova, când existau încă voci care spuneau că femeile nu au ce căuta în politică.

Voi continua să susțin crearea legăturilor între organizațiilor femeilor antreprenori de ambele maluri ale Prutului. Avem ce învăța de la femeile de afaceri din România.

Nicoleta Pauliuc a câștigat mandatul de președinte al Organizației de Femei Liberale din România.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul