Natalia Gavrilița: Ne propunem să creăm condiții pentru ca diaspora moldovenească să revină acasă și să contribuie la dezvoltarea socială și economică a țării

Guvernul Republicii Moldova, condus de de prim-ministra Natalia Gavrilița își propune să creeze condiții egale de muncă pentru femei și bărbați, să creeze condiții pentru întoarcerea diasporei acasă și valorificarea rezultatelor pozitive ale schimbării demografice.

Schimbările demografice ne motivează să implementăm politici sensibile la gen și prietenoase cu familia, astfel încât femeile și bărbații să aibă posibilitatea de a-și realiza, în egală măsură, aspirațiile profesionale și cele familiale.

De asemenea, ne propunem să creăm condiții pentru ca diaspora moldovenească să revină acasă și să contribuie la dezvoltarea socială și economică a țării. Este rolul nostru, ca și Guvern, să analizăm și să anticipăm tendințele demografice pentru a atenua potențialele efecte negative și, în același timp, pentru a valorifica rezultatele pozitive ale schimbărilor demografice.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*