Natalia Ursachi, mama cu cinci copii grațiată îi Mulțumește președintei MAIA SANDU, pentru grațiere

În ziua în care a fost eliberată, 16 decembrie 2021, Natalia Ursachi, cunoscută în spațiul public ca mama cu cinci copii grațiată, originară dintr-un sat din raionul Drochia, i-a scris președintei Republicii Moldova, un mesaj de mulțumire. Avocatul acesteia, Iulian Rusanovschi, a publicat scrisoarea pe contul său de Facebook.

„Vă rămân profund recunoscătoare pentru acest gest pe care l-ați făcut și pentru faptul că ați găsit timpul și resursele sufletești necesare pentru a soluționa cazul meu, în ciuda tuturor piedicilor care au existat. Bucuria de a-mi revedea copilașii nu poate descrisă în cuvinte. Fetița cea mai mică avea două luni, când am fost dusă la închisoare, iar acum are aproape 2 anișori. Am plâns ore întregi, când am ajuns acasă. Este greu să vă descriu în cuvinte emoțiile pe care le trăiesc acum, însă mă bucur enorm că pot fi din nou alături de copiii mei pe care îi iubesc ca ochii din cap”, i-a scris Natalia Ursachi Maiei Sandu.

Aceasta a făcut și două promisiuni. Una este că se va strădui să-și asigure copiii și alta ține de Vitalie Plugari de la care a cumpărat mașina.

„Mă închin în fața dvs. cu recunoștință și adâncă mulțumire și mă rog bunului Dumnezeu să vă dea putere în tot ceea ce faceți, și oameni cu suflet frumos în jurul dvs. Fiind la libertate, vă asigur că voi depune toate eforturile pentru a întreține cei cinci copilași, dar și pentru a întoarce datoria bănească lui Vitalie Plugari”, a promis Natalia Ursachi.

În aceeași scrisoare, a mai adăugat că, „în preajma sărbătorii Nașterii Domnului Iisus Hristos, vă urăm sănătate, putere, multe bucurii și realizări la conducerea țării”.

Natalia Ursachi a ajuns la închisoare după ce a împrumutat 2.500 de euro și a luat un automobil BMW 320 pentru care nu a plătit și nici nu a returnat bunul mobil. În februarie 2020, Curtea de Apel Bălți a condamnat-o la 6 ani pentru escrocherie săvârșită în proporții deosebit de mari și a obligat-o să restituie suma de 11.200 de euro, dedusă din valoarea mașinii – 8.700 de euro – și datoria de 2.500 de euro. În după-amiaza zilei de 14 decembrie curent, a fost eliberată din Penitenciarul nr.7 Rusca, după ce a fost grațiată de președinta Republicii Moldova, Maia Sandu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*