Nemerenco către Georgeta Voinovan: V-aș invita într-o excursie la reanimare, ar fi foarte utilă. Sunt foarte multe „erori” în halate albe, i-a răspuns interpreta

Dialogul încins între ministra sănătății, Ala Nemerenco și interpreta Georgeta Voinovan continuă pe facebook.

Interpeta ar fi rugat-o să răspundă la câteva întrebări care apar în spațiul public referitor la tratamentul anti Covid-19, iar Nemerenco ia răspuns că nu se bagă nici pe un solfegiu și o invită în sala de reanimare.

Voinovan Georgeta:

Dna ministru, acum câteva clipe citisem un comentariu în care cineva întreba dacă se lucrează la tratamente anticovid alternative vaccinării. Pentru Dumnezeu, lumea are intrebări, deschideți odată și tema asta, așa cum se face în alte țări!!!

Va multumesc pentru reactia dvs la cazul din acel spital, dar nu puteți să nu știți că printre „eroi” sunt foarte multe „erori” în halate albe, iar pacienții sunt pe mâna lor, neputincioși în fața sistemului. De aici pornește totul, până îți faci dreptate, îți cântă prohodul! Nădăjduiesc în competența, corectitudinea și omenia dvs, ca Ministru și ca Om. Cu tot respectul.

Ala Nemerenco:

Vă respect și vă admir creația, dar mă întreb – de ce eu nu îmi permit să mă bag nici măcar pe un solfegiu, dar iată despre medicină, specialitatea în care se învață o durată de 3 ori mai mare decât orice alta, fiecare se dă cu părerea….

Îndrăznesc să vă contrazic că tratamentul COVID nu este alternativă vaccinării – tratamentul este înlăturarea efectelor de la întâlnirea cu virusul, pe când vaccinarea este prevenirea, evitarea, îndepărtarea întâlnirii cu el. Sănătate!

Voinovan Georgeta:

Dna Ala Nemerenco , vă mulțumesc pentru aprecierea mea ca artist, dar eu adresez întrebări în calitate de posibil „pacient”, sau client, care vrea să fie informat. De ce vă supărați, nu înțeleg… Dacă v-ar obliga min. culturii să faceți vocalize în schimbul libertății de a munci, eu personal v-aș răspunde la orice întrebare legată de muzică, iar unde nu știu, aș spune că nu știu, atât. E simplu.

Apropo, când mi se pune la dispoziție prospectul pt orice medicament din farmacie, pe nimeni nu-l intereseaza că nu sunt expert in medicină. De ce atunci nu avem acces liber și la prospectele „vaccinurilor” anticovid? Oamenii întradevăr au dubii din cauza lipsei unor răspunsuri simple… Vă mulțumesc anticipat pentru receptivitate.

Ala Nemerenco

Dacă ar fi întrebări nu ar fi nicio problemă, dar eu văd altceva în societate – concluzii, acuzații, ațâțare de spirite pe un fon și așa foarte ostil al societății. Și eu niciodată nu mă supăr. V-aș invita într-o excursie la reanimare – ar fi foarte utilă. Prospectele vaccinurilor sunt unde vreți – și in cutie, și pe net. Cine a dorit să le citească cu adevărat, demult le-a citit.

Ala Nemerenco:

Iată vă las aici pentru lectură prospectul vaccinului Pfizer. De pe site-l Agenției Medicamentului din Europa. În romană. Așa toate vaccinurile au.https://www.ema.europa.eu/…/comirnaty-epar-product…

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*