Nicolae BOTGROS: Am Covͱd pentru a doua oară, dar este o formă ușoară, seamănă mult cu o răceală. Prima oară când am avut Covͱd a fost o formă extraordinar de gravă

Maestrul Nicolae Botgros, dirijorul Orchestrei “Lăutarii”, a fost testat pozitiv pentru a doua oară cu Covid-19. Artistul a contractat o formă ușoară a bolii și se află în carantină la domiciliu.

Am Covid pentru a doua oară, dar este o formă ușoară, seamănă mult cu o răceală. Prima oară când am avut Covid a fost o formă extraordinar de gravă. Vaccinul m-a protejat foarte mult!”, a declarat Nicolae Botgros, pentru Prima TV.

Anul trecut, Nicolae Botgros a fost internat pentru o lună de zile la Terapie-Intensivă din cauza infecției cu Sars-CoV-2.

Plămânii mei au fost afectați în proporție de 70%, poate chiar și mai mult. Nu simțeam nimic, pentru că am fost sedat. Când pacienții sunt mai agitați, mai agresivi, medicii le pun niște injecții și îi calmează”, declara, anul trecut, artistul.

Nicolae Botgros a povestit că unul dintre cele mai dificile momente a fost atunci când i s-a propus intubarea.

Mi s-a propus intubarea, dar nicidecum nu am dorit. Am spus că mai bine mor pe masă aici sau mă duceţi acasă să mor lângă familie, dar nu accept să fiu intubat. Şi la mine erau nişte dubii în prima fază, să spun aşa, cu privire la coronavirus. Dar ce am văzut şi mai ales simţit acum. Vreau să spun toată durerea sufletului meu, ca să înţeleagă toată lumea că această boală e foarte necruţătoare.”, a mai spus artistul.

Pune Like / Distribuie Știrea

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*