Nicu Popescu: Tricolorul nostru flutură din nou în capitala Ucrainei. De astăzi, ambasada Republicii Moldova în Ucraina și-a reluat activitatea în Kiev

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene a anunțat azi 15 aprilie, despre reluarea activității a Ambasadei Republicii Moldova în orașul Kiev, Ucraina. Pe 12 martie ambasada Republicii Moldova din Ucraina și-a suspendat activitatea din cauza războiului declanșat de Federația Rusă în Ucraina, membrii au fost realocați în orașul Cernăuți, unde au prestat servicii consulare.

Tricolorul nostru flutură din nou în capitala Ucrainei. De astăzi, ambasada Republicii Moldova în Ucraina și-a reluat activitatea în Kyiv. I-am transmis domnului ambasador Valeriu Chiveri, echipei ambasadei de la Kyiv și consulatului de la Odesa întreaga apreciere a conducerii ministerului pentru munca depusă în fortificarea relațiilor bilaterale și pentru toată asistența oferită cetățenilor noștri care au pășit pragul ambasadei și consulatului. A scris Nicu Popescu.

De asemenea, din aceeași dată, secția consulară a Ambasadei va relua prestarea serviciilor consulare la Kiev, revenind de la Cernăuți unde a activat temporar.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*