Nu APLAUDAȚI! Igor Dodon nu pleacă, Rămâne! Va face afaceri alături de Ion Ceban, apoi va reveni la conducere

Astăzi a avut Congresul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, unde Igor Dodon a fost ales în funcție de președinte de onoare, dacă se mai poate spune că PSRM și Dodon au onoare, este pre mult pentru aceste vremuri.

De fapt, Igor Dodon nu pleacă nicăieri, doar a lansat o fumigenă pentru a apărea la știri și a nu pierde așa mult din electorat în contextul în care Partidul pușcăriașului Șor apărea în fiecare zi la Televizor și online iar alegătorii socialiști migrează către cei din urmă.

Igor Dodon are mai multe dosare penale pe capul său, are și ordine de la Moscova de a se retrage puțin în umbră pentru a nu dezamăgi electoratul pro rus. Pentru a face o strategie de menținerea PSRM-ului pe scena politică în contextul eroziunii a partidului de la guvernare.

Socialistul Dodon nu pleacă, el intră în afaceri deschis cu rușii pe teritoriul Republicii Moldova, pentru valorifica banii pe care ia strâns din politică, pentru a spăla banii din ”Kulioace” (Sacoșe) și a trece legal toate proprietățile sale, dar asta poate face arătând proveniența banilor. Poporul știe banii vin la el în Kuliok.

Igor Dodon va fi ajutat de Ion Ceban în afaceri, oferindu-i acces la resursele primăriei Chișinău pentru își dezvolta noile afaceri rusești. Primăria are multe terenuri imobiliare încă ne exploatate, are multe companii care pot fi privatizate și are nevoie de servicii vechi și noi care pot fi oferite de cine stă bine cu șeful de oraș.

Înainte de alegerile parlamentare din 2024 PSRM-ul va face un Congres în care își vor alege vechiul președinte în frunte cu steluță, care în tot acest timp va fi mai bogat și cu 3 ani de campanie electorală în spate.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*