O femei de 72 de ani oprit-o pe Ana Revenco să o ajute cu recuperare celor două case furate. Doar în femei am încredere. A fost la Dodon și

Elena Juc, o femeie de 72 de ani, sprijinită de un premergător cu rotile, a oprit-o azi pe Ana Revenco din drum, când ministra Afacerilor Interne pleca de la un eveniment. Bătrâna a rugat-o pe ministră s-o primească în audiență, pentru că numai în femei are încredere, a spus ea.

„Am fost atât de nedreptățită de bărbați, încât nu mai am deloc încredere în ei! Îmi ia deja mersul de la atâta necaz și nedreptate. Am dus și mai duc o luptă atât de dură cu ei, dar nu o să cedez! Numai când voi ajunge cu mâinile pe piept o să renunț! Să-i măturați pe toți bandiții din instituțiile statului! Să-i transmiteți asta și Maiei Sandu, că numai în femei am încredere”, i-a spus emoționată bătrâna, cerându-și scuze de la șeful Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Mihail Harabagiu, care o însoțea pe ministră, că, „poate nu toți bărbații sunt la fel”.

După plecarea ministrei, Elena Juc ne-a mărturisit că de 11 ani luptă prin instanțe, după ce a fost deposedată de cele două case și două cote de pământ, în urma unei hotărâri ilegale a unui judecător din Drochia.

„Ancheta nu a fost dusă până la capăt, pe cazul dat trebuia să fie deschis dosar penal. Acesta nu avea cum să fie un caz civil”, explică ea de ce se cere în audiență anume la ministra de Interne.

Femeia mai spune că a depus plângeri la organele ce se declară că luptă cu corupția, a fost în audiență și la Igor Dodon, dar în zadar.

Ministra Ana Revenco i-a luat datele, lăsând să se înțeleagă că o va primi în audiență.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*