O refugiată din Ucraina: Dragi vecini. Ne-am întors acasă în Ucraina. Inima mea este plină de recunoștință poporului moldovenesc pentru toate cele trei luni în care am fost oaspeți ai statului dumneavoastră

O refugiată din Ucraina, care a fugit din calea războiului declanșat de Rusia, s-a refugiat în Republica Moldova, unde a fost primită cu brațele deschise și i s-a oferit de tot ce a avut nevoie timp de trei luni. Refugiata se numește Olena Astahova din Livov, vestul Ucrainei, a decis să revină în țara sa, dar nu a uitat de statul care a găzduit-o în cel mai grele momente ale vieții sale de până acum și a revenit cu un mesaj de mulțumire către vecinii săi, către Moldova.

Olena Astahova a scris că inima ei este plină de recunoștință poporului nostru pentru toate cele trei luni, a fost ajutată să-și vindece rănile emoționale provocate de război.

Olena Astahova: Dragi vecini. Ne-am întors acasă în Ucraina. Inima mea este plină de recunoștință poporului moldovenesc pentru toate cele trei luni în care am fost oaspeți ai statului dumneavoastră.

Țara voastră incredibilă a ajutat familia noastră să vindece rănile emoționale provocate de război.

Sunteți oameni care au o inimă mare.
Țara ta este frumoasă.
Limba ta este foarte buna.

Ai grijă de tine, ai grijă de Moldova.
Dumnezeu să vă ajute în asta!
Îți mulțumesc sincer!

Fiica mea de 4 ani spune că cele mai frumoase steaguri din întreaga lume sunt steagurile Moldovei și Ucrainei.

(Ne pare rău dacă traducerea este incorectă. Am vrut să vă mulțumesc într-o limbă pe care cu siguranță o voi învăța cândva)  A mai scris Olena Astahova.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*