Olena Zelenska: Copiii întreabă când îl vedem pe tata. Răspund optimistă – curând! Desigur, războiul nu este ceva ce ar trebui să vadă copiii

Prima doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, soția președintelui ucrainean, Volodymyr Zelensky a acordat un interviu pentru Vougue.ua în care a povestit despre prima dimineață de război și cum sa schimbat viața familiei sale.

Olena Zelenska a declarat că s-a trezit la orele patru – cinci dimineața din cauza sunetelor ciudate fără a-și da seamă că sunt explozii, soțul ei deja era îmbrăcat în costum, acea dimineață a fost ultima zi când la văzut purtând costum și cămașă albă, de atunci poartă doar uniformă militară.

Cuplul Zelensky au doi copii un băiat de 9 ani și o fată de 17 ani, ei cunosc tot adevărul despre ce se întâmplă în Ucraina și nu li s-a ascuns niciodată că este război. În general încearcă să discute și să le răspundă la întrebări fără a le ascundă nimic.

Toată lumea înțelege și simte. Desigur, războiul nu este ceva ce ar trebui să vadă copiii. Dar sunt foarte corecți și sinceri. Nu le poți ascunde nimic. Prin urmare, cea mai bună strategie este adevărul. A declarat Olena Zelenska.

Tiranul (Vladimir Putin) a încercat să-i atace pentru ai desparte ca mai apoi să-i distrugă prin confruntare internă dar nu a reușit pentru că ei sunt ucraineni și nu cedează. Propaganda nu a funcționat pentru ai dezbina pe ucraineni, ba din potrivă a activat furia, durerea și dorința de a lupta pentru a se apăra.

Când unul dintre noi este torturat, violat, ucis, simțim că suntem torturați, violați și uciși. 

Copii care acum cresc vor fi patrioți ai Ucrainei.

Soția președintelui Ucrainean a încercat să-și păstreze mereu zâmbetul, optimismul, speranța ca într-o zi familia sa se vor revedea în curând și vor rămâne împreună.

Olga Zelenska: Copiii întreabă când îl vedem pe tata. Răspund optimistă – curând!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*