Olga Ciolacu: Cât de rău o trebuit să fie în țara asta ca să ajungem să spunem măcar Maia Sandu nu fură. Măcar pentru atâta merită să fie respectată, eu o respect

Interpreta Olga Ciolacu a fost invitată la emisiunea Fără Protocol, unde și-a expus părerea despre situația politică din Republica Moldova. Olga Ciolacu s-a întrebat cât de rău a trebuit să ajungem ca să spunem măcar Maia Sandu nu fură, a venit o femeie să facă regulă și dreptate după ce pe la cârma țării sau perindat un șir de derbedei. Moderatorul Dorin Galben a întrebat-o pe Olga Ciolacu, ce părere are despre situația din țară făcând abstracție de războiul din Ucraina, interpreta a declarat:

Olga Ciolacu: Eu trebuie să spun, să recunosc că nu prea sunt competentă cu se întâmplă la noi în Moldova. Urmăresc punctual, nu în toată ziua, nu permanent, pentru că pe mine mă interesează știința despre creier de cât politica moldovenească.

Dacă s-ar întâmpla ceva ieșit din comun și așa o să aflu, dar am o oarecare speranță. Am în doamna Maia Sandu. Am ajuns noi să zicem măcar asta nu fură. Ai înțeles cât de rău o trebuit să fie în țara asta ca să ajungem să spunem măcar Maia Sandu nu fură. Măcar pentru atâta merită să fie respectată, eu o respect nu numai pentru că nu fură, dar pentru că este un om rațional și este un om cultivat.

”Bâdlile” care au fost până la dânsa, acel șir, paradă de derbedei, înțelegi, a venit în sfârșit un om cultural, un om cult la cârma țării. O persoană singură nu poate schimba… mai ales când este atât de firavă… mi-aș dori din tot sufletul să poată găsi o echipă bună, o echipă foarte, foarte puternică care să o ajute. Nu cunosc echipa ei de cât pe doamna Gavrillița.

Eu mai am așa o pornire să cred în puterea femeilor și vreau să cred că femeile sunt mai organizate, țin mai mult la cuibul familiei, la cuibul țării.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*