OPINIE: Alexandru Tănase: Următoarea țintă va fi Transnistria. E doar o chestiune de timp. Eu cred ca la Chișinău coloana a cincea deja pregătește pâine si sarea sa întâmpine „eliberatorii”.

Fostul președinte al Curții Constituționale, Alexandru Tănase și-a exprimat opinia pe o rețea de socializare dar și avertizând dacă persoanele influente de la Kremlin nu se vor opune expansiunii lui Putin, următoare țintă va fi Transnistria. Pe malul stâng la Nistrului au loc exerciții de antrenament militar, dar autoritățile fricoase de la Chișinău declară că nu este ceva ieșit din comun, dar acest stat a tot avut experiență de lașitate oferită din partea tuturor conducătorilor și a factorilor de decizie.

Alexandru Tănase: Dacă in interiorul Rusiei nu va izbucni o reacție împotriva militarismului putinist si daca acest act de violare brutală a dreptului internațional le va trece așa cum a trecut și in cazul Georgiei sau a Crimeiei, următoarea țintă va fi Transnistria. E doar o chestiune de timp. Eu cred ca la Chișinău coloana a cincea deja pregătește pâine si sarea sa întâmpine „eliberatorii”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*