Opinie! Noua guvernare măcar începe să aibă umor. Prostesc. Profesorii vor cheltui jumătate din salariu pe teste Covid-19

Noua guvernare măcar începe să aibă umor. Prostesc, dar numai pe post de bancuri pot fi înțelese unele propuneri/decizii.Adică profesorii a căror majoritate nu doresc să se vaccineze vor fi convinși să facă asta în schimbul cheltuielilor de a se testa la fiecare 2 săptămâni din banii lor personali? Așadar, aproximativ jumătate din salariul lor lunar va merge pe teste și cheltuielile de transport din sat până unde este posibil să se testeze? Ce simplu era de “guvernat” pe Facebook. Nici un fel de mască nu trebuia purtată. A scris pe pagina sa de facebook, Doru Petruți.

Ministra Sănătații, Ala Nimerenco, a anunțat ieri în cadrul unei conferințe de presă, medicii care nu se vor vaccina, v trebuie să prezinte teste cu rezultate negativ pentru a putea activa în cadrul sistemului de învățământ. Testele vor fi achitate din banii fiecărui profesor, guvernul nu le va achita nimic.

ATENȚIE!
Dat fiind că în ultima perioadă în spațiul public au apărut semnale privind avertizarea unor angajați cu riscul concedierii, în cazul refuzului vaccinării anti Covid, Avocatul Poporului precizează că la etapa actuală  nici un angajat din țara noastră  nu poate fi eliberat din funcție pe acest motiv.

Scrie un comentariu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*