Organizația de Femei a PAS și-a ales o nouă conducere. Deputata PAS Marcela Adam a devenit președinta organizației. Vicepreședintele organizației: Morozova Marina, Victoria Butuc-Guranda și Diana Roșca.

Organizația de Femei a PAS și-a ales o nouă conducere. În rezultatul votului, deputata PAS Marcela Adam a devenit președinta organizației. Vicepreședintele organizației: Morozova Marina, Victoria Butuc-Guranda și Diana Roșca.

Să știți că sunt tare mândră de fiecare dintre voi! Timp de patru ani, alături de Organizația de Femei a PAS, am luptat umăr la umăr împotriva stereotipurilor, am ținut piept acțiunilor de intimidare și comportamentelor discriminatorii, declarațiilor misogine și glumelor sexiste. Dar am demonstrat continuu, cu determinare că putem fi unite, solidare și demne de a ocupa funcții publice, și de a face ca politica să devină prietenoasă femeilor.

Eu vă voi fi mereu alături. Voi continua să lupt pentru drepturile femeilor, pentru libertate și egalitate, pentru toleranța zero față de violența împotriva femeilor și fetelor. A scris Doina Gherman.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*