Partidul PAS cere bani de la cetățeni pentru a câștiga alegerile anticipate

Donează! Vom câștiga împreună aceste alegeri!https://unpaspentru.md/doneaza-pentru-pas/

Dragi cetățeni, dragi oameni buni ai Moldovei, cu toții am câștigat șansa de a ne reconstrui țara, de a avea un parlament responsabil. Decizia de dizolvare a parlamentului este una mult așteptată. Vedem această decizie din perspectiva datoriei și responsabilității pe care ne-am asumat-o de a oferi Republicii Moldova o majoritate de deputați care să lucreze în interesul oamenilor.

Dragi cetățeni, noi suntem mulți. Noi suntem puternici. Suntem uniți. Prin această unitate, am învins la alegerile prezidențiale. Prin această unitate vom învinge în fiecare luptă împotriva hoților.Sprijinul și încrederea dumneavoastră ne permit să existăm ca forță politică și să contribuim la schimbarea clasei politice din Republica Moldova.

Merităm o viață demnă aici acasă, merităm politicieni care să ne reprezinte interesele și să muncească în beneficiul cetățenilor. Vă cerem respectuos sprijinul și de această dată– vă rugăm să donați pentru ca noi să învingem și să începem schimbări adevărate pentru Moldova.

Împreună să câștigăm aceste alegeri!Cum puteți dona:
1. online –https://unpaspentru.md/doneaza-pentru-pas/
2. în numerar la sediul PAS, Maria Cibotari 9/1

Scrie un comentariu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*