PAS cheamă luni ora 8:00 la Protest. Să apărăm C. Constituțională de Dodon, Șor, Plahotniuc, care au încercat o operațiune de uzurpare a puterii

Oameni buni, trăim momente foarte încordate și importante pentru țara noastră. Nu sunt cuvinte mari, este un adevăr. Este o situație în care toți noi, politicieni, oameni simpli, oameni buni ai acestei țări trebuie să ieșim în apărarea Constituției. A scris Partidul Acțiune și Solidaritate pe pagina sa de facebook.

Partidul lui Igor Grosu cheamă lumea să apere Curtea Constituțională.
Trebuie să apărăm această instituție, Curtea Constituțională, asupra căreia indivizi ca Dodon, Șor, Plahotniuc, au încercat o operațiune de uzurpare a puterii.” Este scris în postare.

Noi avem nevoie de toți voi, oamenii buni, să veniți luni în fața Curții, pentru a apăra Constituția și ordinea constituțională, pentru a nu le permite acestor hoți să ne fure viitorul.
Ei se tem de oameni, de cetățenii acestei țări.Veniți luni, începând cu ora 8:00, la Curtea Constituțională. Noi vom fi aici, vom sta aici cât este nevoie pentru a ne apăra Constituția. Vă așteptăm!

PSRM-PȘOR au votat o hotărâre prin care anulează mandatul judecătoarei Dominica Manole.
Sergiu Litvinenco a depus o cerere prin care cere Curții Constituționale să anuleze hotărârea Parlamentului prin care se anulează mandatul de judecător a doamnei Dominica Manole.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*