Pedeapsă cu închisoarea, după ce a traficat o tânără mamă de 17 ani prin exploatare sexuală

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a demonstrat în fața Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, vinovăția unei femei, originară din Dondușeni, privind comiterea unei infracțiunii de trafic de copii prin exploatare sexuală.
Aceasta a profitat de vârsta mică a victimei, nevoile financiare, lipsa unei locuințe și faptul că era mama tânără și singură a unui copil mic. Astfel, învinuita i-a promis victimei obținerea unui câștig financiar impunător în urma prestării serviciilor sexuale.

Mai mult decât atât, victima a fost supusă și presiunilor psihologice și violenței fizice, îndeosebi atunci când victima refuza să presteze serviciile sexuale, inclusiv din motive de sănătate (ulterior a fost necesară și spitalizarea acesteia).

Timp de câteva luni, victima presta servicii sexuale în apartamente închiriate din Chișinău, pentru 24 de ore pe care de multe ori însăși victima era nevoită să le achite, din banii obținuți în urma prestării serviciilor. Clienții erau identificați pe platformele online de publicare a anunțurilor, iar mai mult de jumătate din banii obținuți erau încasați de învinuită.

Ca urmare a informațiilor operative, infracțiunea de trafic de copii, comisă de către învinuită a fost deconspirată, iar aceasta a fost reținută și plasată în arest preventiv, la solicitarea procurorilor PCCOCS. Ulterior vinovata a primit pedeapsă cu închisoarea pentru un termen de șase ani și opt luni.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*