Penalul Ilan Shor o amenință, pe Președinta Maia Sandu, că va sta la pușcărie pentru răpire de persoane.

Fugarul Ilan Shor face tot mai des declarații tăioase la adresa mai multor demnitari din Republica Moldova. După ce acesta ar fi aflat că fostul deputat democrat, Vladimir Andronachi a fost reținut de către forțele de ordine, acesta a venit cu un mesaj dur în adresa Președintei R. Moldova, Maia Sandu. Acesta o acuză de răpire de persoane, căci după părerea lui, indiferent de învinuirile pe care i le se aduce unui cetățean, nimeni nu este în drept juridic să procedeze astfel cu un cetățean al R. Moldova. După părerea lui, hoții și trădătorii de Patrie trebuie să fie lăsați liber și să continue să își bată joc de țară și cetățeni.

Mai mult decât atât, Ilan Shor dă asigurări că Maia Sandu va răspunde pentru infracțiunile pe care le comite și va sta la pușcărie pe viață.

„O felicit pe Maia Sandu pentru faptul că va sta la pușcărie pe viață pentru răpire de persoane. O asigur că tribunalul de la Haga i se va părea floare la ureche. În calitate de deputat, solicit convocarea tuturor comisiilor care să examineze modul în care a fost răpit un cetățean al Republicii Moldova, la indicația președintelui”, a declarat Ilan Șor.

Acesta îndeamnă cetățenii țării să se ridice pentru al elibera pe învinuitul în spălare de bani în proporții deosebit de mari, Vladimir Andronachi.

Informația este preluată de pe pagina oficială a Pardidului Politic ,,Șor’’.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*