PLDM îndeamnă lumea să voteze PAS, pentru a pune capăt regimului Plahotniuc-Voronin-Dodon-Șor

Consiliului Politic Național al PLDM a decis astăzi să nu participe la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. Decizia de a nu participa în alegeri este pentru a pune capăt regimului Plahotniuc-Voronin-Dodon-Șor.

PLDM nu va participa în calitate de concurent electoral în alegerile parlamentare anticipate și își îndeamnă membrii și simpatizanții săi să sprijine Partidul Acțiune și Solidaritate. Aceasta este decizia de azi a Consiliului Politic Național al PLDM.
Suntem încrezuți că exemplul nostru va fi urmat și de alte formațiuni politice care pun interesul național mai presus decât interesele înguste de partid. Iar interesul național dictează în acest moment unitate pentru a pune capăt regimului Plahotniuc-Voronin-Dodon-Șor și pentru a relansa, după scrutinul din 11 iulie, parcursul european al Republicii Moldova.

Anterior Vlad Filat a declarat în cadrul unei emisiuni de la N4 ca PLDM să nu participe în aceste alegeri. Eu cred că PAS-ul are șanse reale să obțină majoritatea. Ar fi o premieră ca un partid de dreapta să ia majoritatea de sine stătător sau în bloc. Niciodată nu s-a reușit așa ceva.
Să nu ajungem să deplângem un procent, două sau trei irosite. Cred că judicios este de a nu participa și de a îndemna simpatizanții și alegătorii (PLDM) să voteze cu acest partid (PAS).

APASĂ LIKE PAGINII NOASTRE DE FACEBOOK
Distribui știrea. Informează-ți prietenii corect!

Scrie un comentariu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*