Poliția a percheziționat sediul PAS. Secretar PAS: Le solicităm lui Voicu și Dodon să nu trimită polițiștii în misiuni politice

Trei polițiști au inspectat sediul Partidului Acțiune și Solidaritate. Secretarul general, Andrei Spînu, a cerut ministrului de interne să confirme legalitatea acțiunilor întreprinse de polițiști. A mai cerut ca Voicu și Dodon să nu trimită poliția în misiuni politice.

La sediul PAS, azi am fost mirați de vizita neanunțată a 3 polițiști. Ne-au comunicat că au ordin de inspectare a sediilor partidelor și a tuturor companiilor. Însă, nu am primit anterior niciun document oficial.

Pe această cale, solicităm dlui Voicu să confirme legalitatea acestor inspecții și să explice care este scopul acestora. Le solicităm lui Voicu și Dodon să lase polițiștii să-și facă meseria și să nu-i trimită în misiuni politice. Dragi polițiști, dvs meritați tot respectul și vă rugăm să nu dați curs indicațiilor ilegale ale superiorilor dvs. Timpul lor a trecut. Vin vremurile bune și pentru poliția Republicii Moldova. A scris Andrei Spînu, pe o rețea de socializare.

Pune un Like / Distribuie Știrea

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*