Premieră! Spînu: După mai mulți ani de restanțe salariale la Calea Ferată din Moldova, astăzi s-au achitat integral toate salariile pentru toți angajații întreprinderii

Astăzi angajații de la întreprinderea de stat ”Calea Ferată din Moldova” au primit integral salariile restante, aceasta este o premieră pentru Republica Moldova. Timp de 30 de ani angajații nu și-au primit salariile la timp, îndurând sărăcie, din cauza gestionării proaste a întreprinderii de către fostele guvernări și directori puși în funcție pe criterii politice. Cei care încercau să soluționeze problema salariilor au fost eliberați repede din funcția de director a întreprinderea de stat ”Calea Ferată din Moldova”. Muncitorii au făcut și proteste dar problema salariilor nu a fost rezolvată până în luna mai 2022.

Astăzi ministrul Andrei Spînu a anunțat despre achitarea restanțelor salariale la Calea Ferată din Moldova:

”După mai mulți ani de restanțe salariale la Calea Ferată din Moldova, astăzi s-au achitat integral toate salariile pentru toți angajații întreprinderii. Iar de la 1 iulie curent se planifică majorarea salariilor cu aproximativ 70%. Foarte bine și sper să nu se mai repete istoria veche!” Sa arată în anunțul publicat de Andrei Spînu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*