Președinta a încheiat Ziua Independenței la Ungheni, care marchează 560 de ani de la prima atestare documentară a localității.

Președinta Maia Sandu a încheiat Ziua Independenței la Ungheni, alături de localnici, care sărbătoresc 560 de ani de la prima atestare documentară a localității. Președinta țării i-a felicitat pe ungheneni, pe întreaga echipă a Primăriei pentru rezultatele frumoase obținute în modernizarea municipiului și îmbunătățirea condițiilor de viață ale cetățenilor.

Președinta a apreciat viziunea și capacitățile manageriale ale echipei, dezvoltarea multiplelor parteneriate cu UE, cu alte localități și regiuni din alte țări.

Experiența orașului Ungheni este un exemplu de dezvoltare care merită preluat și de alte localități din Moldova.

Președinta i-a salutat și pe reprezentanții mai multor orașe înfrățite cu Ungheni – din România, precum Cluj, Iași, Bistrița sau București, dar și din Georgia și Armenia.

,,Orașul Ungheni este mai aproape de Europa nu doar geografic, ci și după cum arată. Prin programele de dezvoltare regională și Programul „Satul European”, cu sprijinul UE și al altor agenții de dezvoltare, prin susținerea parteneriatelor la nivel de comunități vom continua eforturile pentru a moderniza fiecare localitate din țară și a ridica nivelul de trai în fiecare oraș și sat,, a afirmat președinta Maia Sandu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*