Președinta Maia Sandu a discutat cu Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Românie și a reiterat invitația de a vizita în timpul apropiat Basarabia

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o discuție telefonică cu Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei României. Interlocutoarele au vorbit despre oportunitățile de cooperare dintre țara noastră și Familia Regală a României în diverse domenii. Președinta Maia Sandu a mulțumit pentru sprijinul oferit de Casa Reglă în susținerea eforturilor de integrare europeană a Republicii Moldova.

De asemenea, doamna Maia Sandu a reiterat invitația, adresată Majestății Sale Margareta, de a vizita în timpul apropiat Republica Moldova.

Majestatea Sa Margareta, este Custodele Coroanei României în urma decesului a Regelui Mihai în data de 15 decembrie 2019. Regele Mihai a domnit peste întreg regatul României care includea inclusiv Republica Moldova de astăzi, sudul Basarabiei până la la râul Nistru și Marea Neagră și Bucovina de Nord care se află astăzi în Ucraina.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*