Prim-ministra Natalia Gavrilița s-a întâlnit cu studenții de la Universitatea de Stat din Moldova

Prim-ministra Republicii Moldova, Natalia Gavrilița s-a întâlnit astăzi cu studenții de la Universitatea de Stat din Moldova.

Aceasta, împreună cu secretarul general al Guvernului, Dumitru Udrea, a avut astăzi o întâlnire cu tinerii de la Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Administrative a Universității de Stat din Moldova. În cadrul acestei întâlniri cei doi au îndemnat studenții să opteze pentru o carieră în cadrul autorităților publice și să contribuie la dezvoltarea țării noastre.

Natalia Gavrilița le-a vorbit studenților despre rolul funcționarilor publici în realizarea obiectivului strategic de modernizare și integrare europeană a țării și a punctat că, în ultima perioadă, aceștia s-au implicat activ și cu dedicație în completarea chestionarului de aderare la Uniunea Europeană.

Studenții USM s-au aratat interesați, au adresat mai multe întrebări despre condițiile pentru a candida la o funcţie publică, reforma administrativ-teritorială, politicile și strategiile adresate tinerilor, despre oportunitățile de participare la proiectele finanțate de către Uniunea Europeană.

Este important ca tinerii să rămână acasă, să își contruiască viitorul în R. Moldova și să contribuie la dezvoltarea acestei țări.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*