×

Primarul Chișinăului, Ivan Ceban a devenit tată pentru a treia oară, soția sa a dus pe lume…

Primarul Chișinăului, Ivan Ceban a devenit tată pentru a treia oară, soția sa a dus pe lume…

Astăzi, Primarul municipiului Chișinău, Ivan Ceban, împreună cu soția sa Tatiana, sărbătoresc venirea pe lume a celui de-al treilea copil, un băiețel sănătos, în cadrul Spitalului Gheorghe Paladi.

Primarul Chișinăului a împărtășit bucuria acestei zile speciale prin declarații sincere, exprimându-și recunoștința față de soția sa și față de personalul medical de la Spitalul Gheorghe Paladi. „Cu siguranță una dintre cele mai importante zile în viață. Mulțumesc draga mea Tatiana pentru fericirea de a deveni a 3-a oară Tată,” a declarat Ceban.

Recunoștința Primarului se îndreaptă și către medicii spitalului, în special către domnul Ostrofeț Constantin, care a avut grijă de toți cei trei copii ai cuplului Ceban. Această zi fericită marchează o nouă etapă în viața familiei, iar Ivan Ceban a transmis către comunitatea sa că este pregătit să împărtășească această bucurie și cu locuitorii Chișinăului.

Această veste a fost întâmpinată cu bucurie și urări de bine din partea comunității locale. Primarul a subliniat importanța momentului și recunoștința față de personalul medical care a avut grijă de soția sa și de cei trei copii.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul