Primarul Londrei a îndemnat oamenii să „Stea Acasă” și „să nu-și asume riscuri”, în timp ce furtuna Eunice lovește capitala

Primarul Londrei a îndemnat oamenii să „stea acasă” și „să nu-și asume riscuri”, în timp ce furtuna Eunice lovește capitala.

Sadiq Khan le-a mai spus londonezilor să nu călătorească „cu excepția cazului în care este absolut esențial”.

O avertizare de alertă roșie – ceea ce înseamnă că există risc pentru viață – a fost emisă pentru Londra chiar înainte de ora 4 dimineața și va dura până vineri la ora 15:00, din cauza temerilor că furtuna „va cauza perturbări semnificative și condiții periculoase din cauza vântului extrem de puternic”, a spus Met Office.

Avertismentul acoperă Greater London , Kent, Surrey, Essex și East Sussex și se alătură unei avertismente roșii anterioare de vreme care începe de la ora 7 dimineața de-a lungul coastei Devon, Cornwall și Somerset, precum și coastei de sud a Țării Galilor.

Ministrul Ministerului de Interne, Damian Hinds, a declarat că armata este „în așteptare de mare pregătire” pentru a ajuta dacă este necesar și a îndemnat oamenii să „își ia măsuri de precauție” pentru a rămâne în siguranță.Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*