Proba ”POLIGON” va fi exclusă din luna Mai, dar va fi mai greu de obținut Permisul de Conducere din cauza traficului aglomerat

𝐄𝐱𝐜𝐥𝐮𝐝𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐬𝐮𝐛𝐩𝐫𝐨𝐛𝐞𝐢 „𝐩𝐨𝐥𝐢𝐠𝐨𝐧❞ 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐚𝐧𝐝𝐢𝐝𝐚𝐭̗𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐨𝐛𝐭̗𝐢𝐧𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐩𝐞𝐫𝐦𝐢𝐬𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞 𝐜𝐚𝐭𝐞𝐠𝐨𝐫𝐢𝐚 𝐁 𝐯𝐚 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐚 𝐢̂𝐧 𝐯𝐢𝐠𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐝𝐚𝐭𝐚 𝐝𝐞 𝟖 𝐦𝐚𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟐

Hotărârea Guvernului pentru aprobarea Regulamentului privind procedura de examinare pentru obținerea dreptului de a conduce vehicule, emiterea și valabilitatea permisului de conducere a fost publicată astăzi, 08.04.2022, în Monitorul Oficial.

Subproba „poligon” va fi exclusă pentru candidații de obținere a permisului de conducere categoria B. Exercițiile practice vor fi efectuate în condiții de traseu și nu pe poligonul de pe lângă centrele de instruire ale agenției. Astfel, proba practică trafic va include și elemente ale subprobei poligon („rampă”, „parcare sub unghi drept” și „întoarcerea din 3 mișcări”) și nu va dura mai mult de 25 de minute.

Candidații pentru obținerea permisiului de conducere de categoria B, care au susținut până la data de 8 mai 2022 examenul la elementele subprobei practice poligon („rampă”, „parcare sub unghi drept” și „întoarcerea din 3 mișcări”), dar nu au reușit să susțină subproba „traseu”, nu vor fi nevoiți să le mai repete încă o dată în ziua examinării ulterioare.(Atenție!)

Proba „poligon” va rămâne în vigoare doar pentru candidații de permise din categoria AM, A1, A2, A și B1.Ce alte modificări au fost făcute în Regulamentul privind procedura de examinare pentru obținerea dreptului de a conduce vehicule.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*