Procurorii au găsit două containere pe un teren al companii ce aparține lui Alexandru Dodon, fratele ex-președintelui R. Moldova, Igor Dodon.

Cele două containere de metal, sustrase de la ÎS Calea Ferată din Moldova, au fost depistate de procurori în urma perchezițiilor efectuate luni, 3 ianuarie, pe terenul unei companii din localitatea Sadova, Călărași.

Într-un comentariu pentru Ziarul de Gardă, procurora Mariana Cherpec, responsabilă de comunicare în cadrul Procuraturii Generale (PG) ne-a comunicat că cele două containere nu au fost deocamdată ridicate de pe terenul firmei.

„Ca urmare a perchezițiilor efectuate au fost depistate cele 2 containere din metal. Containerele nu au putut fi ridicate. Containerele au fost transmise pentru pastrare administratorului companiei la care s-au efectuat perchezițiile”, ne-a comunicat procurora.

În urma descinderilor nicio persoană nu a fost reținută, mai spune procurora.

Cele două containere din metal se află pe un teren al companii ce aparține lui Alexandru Dodon, fratele ex-președintelui R. Moldova, Igor Dodon. Este vorba despre compania „Agrofactory” SRL, a cărui fondator este Alexandru Dodon.

Pune Like / Distribuie Știrea

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*