×

Provocările MGB / FSB! TIRASPOL-ul se teme mai tare ca oricine de destabilizarea situației, ori …. brusc se va stopa accesul holding-ului SHERIFF la treuca cu bani veniți din exportul în UE.

Provocările MGB / FSB! TIRASPOL-ul se teme mai tare ca oricine de destabilizarea situației, ori …. brusc se va stopa accesul holding-ului SHERIFF la treuca cu bani veniți din exportul în UE.

Federația Rusă a lansat un atac psihologic asupra Republicii Moldova, acuzând Ucraina că vrea să provoace un atac sub steag fals, mai exact se manipulează că militarii ucraineni se vor îmbrăca în uniforme militare rusești și vor ataca regiunea secesionistă de peste Nistru (total FALS). La punctele vamale din estul Republicii Moldova este total liniște. Mai multe detalii în timp real despre situația de la Tiraspol, vedeți aici: news.ungheni.org.

Despre „operațiunea specială” (a se citi: online) asupra Cobasnei (regiunea transnistreană), promovată masiv în mediul online

Vă mai amintiți de pseudo-provocările MGB / FSB-ului (🇷🇺) de la depozitul de armament din Cobasna din aprilie 2022?!

Păi iată, toată aiureala precum că trupele militare ucraineneni ar urma să atace în următoarele zile (azi – mâine) depozitul de muniții, distribuită masiv astăzi, este un simplu feik (posibil a Kremlinului).

🦔 Arișii de la Kremlin testează opinia publică de pe ambele maluri ale Nistrului.

Chiar de zvonul a fost aruncat în spațiul public în seara zilei de ieri și a continuat în prima parte a zilei de astăzi, inclusiv a fost emis un comunicat al Ministerului Rus al apărării la 5 dimineață, presa scris și TV de la Tiraspol afiliată holdingului, nu a scris nimic la acest subiect!

Deci, trebuie să extragem și partea bună din acest ATAC PSIHOLOGIC și INFORMAȚIONAL:

💶 TIRASPOL-ul se teme mai tare ca oricine de destabilizarea situației, ori …. brusc se va stopa accesul holding-ului SHERIFF la treuca cu bani veniți din exportul în UE.

🐀 Deci, CONCLUZIA o face fiecare în parte. Un lucru este cert – nimeni nu vre război, nici chiar guzgănașii de la Tiraspol și militarii GOTR.

🐽 Nu tot ce face „hriu hriu” este porc și nu tot ce scrie Tiraspolul are legătură cu Terra. Mai degrabă cu Soloviov sau Cosmos.

🕊Sursa: Marin BODRUG

Partajează acest conținut:

Publică comentariul