Putin trimite lansatoare de rachete, tancuri, armament și 16.000 de mercenari pentru a lupta în Ucraina

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin a convocat astăzi 11 martie, 2022 Consiliu Suprem de Securitate, în cadrul ședinței au probat la cererea ministrului Apărării, Serghei Șoigu livrarea sistemelor lansatoare de rachete, tancuri și armament teritoriilor secesioniste Donețk și Luhansk care sunt ocupate de Kremlin din anul 2014. Scopul livrărilor este de a lupta cu militarii ucraineni care încearcă să elibereze aceste două teritorii dar și întreaga țară de mercenarii și ocupanții lui Putin.

Tot în cadrul ședinței CSS la propunerea lui Serghei Șoigu a fost aprobat accesul pe linia de front a circa 16.000 de ”voluntari” (a se citi mercenari) din Orientul Mijlociu. Tehnica militară care va fi capturată de la militarii ucraineni va fi oferită ocupanților din Donețk și Luhansk ca ”trofeu de război” pentru a fi folosită împotriva Ucrainei.

Putin a ordonat pe 24 februarie invadarea Ucrainei sub pretextul de ”operațiune specială” de demilitarizare, dar de fapt a deschis un război în toată regula în care au distrus baze militare, aeroporturi, maternități, școli, case de locuite, blocuri de apartamente, au omorât persoane civili printre care și copii, mai exact face genocid, în continuare…

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*